De Christa’s Ride heeft naast het digitale voorinschrijving nu ook drie inschrijfadressen waar je terecht kan. 

In Leiderdorp kan je terecht bij Sport2000 Leiderdorp en SportCity Leiderdorp, beide in de Winkelhof. In Leiden kan bij Fietsspeciaalzaak Bikelane – aan de Middelweg 30 –  waar je na inschrijving je fiets kan laten checken tegen een gereduceerde tarief..
Daar word je met alle plezier geholpen met je inschrijving en je ontvangt het beroemde vaantje voor op je fiets. Deelnemers voor de 25km. betalen €7,- en deelnemers van de 75km. betalen €10,-. Je extra donatie is ook altijd van harte welkom. De opbrengst van de Ride gaat in haar geheel naar het Instituut Asbestslachtoffers.

De Christa Mensert Memorial Ride is een fietstocht voor iedereen die gezond, sportief en gezellig een rondje wil doen om Leiderdorp (Familietocht van 25 km) en het Groene Hart (Sportieve tocht van 75 km). De start- en finishlocatie is bij de IJs- en skeelerbaan Weteringpark (Boomgaardlaan 18) in Leiderdorp. De Ride wordt gehouden dit jaar op zondag 10 september a.s.. De start van de 75 kilometer is om 10.00 uur, de start van de 25 kilometer is direct daarna. Wij eindigen rond 15.30 uur met een klein feestje.