Het aftellen is nu echt begonnen!

Aanstaande zondag (15 september) wordt om 10:00 uur het eerste startschot gegeven! Wij horen veel positieve berichten uit Leiderdorp; enthousiaste deelnemers, veel belangstelling van de media. De organisatie, sponsors en ikzelf kijken dan ook uit naar ieders komst en wensen iedereen een goede laatste voorbereiding!

Wat is nieuw dit jaar?
Deelnemers van de 25 km tocht brengen een kort bezoekje aan het nieuwe natuur- en recreatiegebied Boterhuispolder aan de noordkant van Leiderdorp. Een erg mooi stuk Leiderdorp dat zeer de moeite waard is!

Bikelane Voor de deelnemers aan de 75 km is er een verzorgingspost ingericht tussen Koudekerk a/d Rijn en Hazerswoude Dorp. De post wordt aangeboden door Fietsspeciaalzaak Bikelane Leiden (www.bikelane.nl).

Feestje na afloop
Na afloop kun je je prestatie vieren op het kleine feestje met de swingende beats van DJ Niels en de gastvrijheid van Bar Le Does!

Wegwijzering en routes
De organisatie van de Ride heeft dit jaar wederom hard gewerkt zodat alle deelnemers een mooie fietstocht mogen beleven.
Beide afstanden zijn nu al volledig gepeild met de bekende groengele stickers. Na feedback van jullie hebben wij extra aandacht besteed aan de zichtbaarheid van de bewegwijzering op een aantal punten.
Wellicht overbodig en toch wel zo slim om te vertellen, wij hebben een sticker geplakt een tiental meters vóór, op en na een keerpunt.
Ik zou je willen uitnodigen om jouw route goed door te nemen voor de Ride. Er zijn ook GPX versies te downloaden voor je GPS apparaat. De routes kan je op onze website vinden bij Routes.

Restaurant Paerdeburgh De innerlijke mens wordt ook verzorgd
Naast de verzorgingspost voor de deelnemer aan de 75 km pakt Restaurant Paerdeburgh Rijpwetering (www.paerdeburgh.nl) uit met een ‘Christa’s Ride’ special. Voor €5,- kan je een heerlijke kopje koffie en home-made taart nuttigen op kilometer 16 van de 25 km route (kilometer 9 voor de deelnemers aan de lange tocht).
Bij aanvang en terugkeer wordt je hartelijk ontvangen bij Bar Le Does (www.dedoes.nl) voor een welverdiend hapje en drankje. Lekker buiten op het terras of binnen zitten, kies jij maar!

Aanbeveling
Hou het weer in de gaten en kleed je er naar.
Zorg er voor dat je materiaal in orde is en denk aan een reparatieset en/of een extra binnenband.
Hou je aan de verkeersregels en respecteer je mede-weggebruikers.
Graag je inschrijving met gepast geld betalen.

Inschrijven
U KUNT ZICH OP DE DAG ZELF AAN EEN VAN ONZE BALIES INSCHRIJVEN.
Tot afgelopen zondag bestond de mogelijkheid van voorinschrijven. Zondag zal je worden ontvangen door een van onze vrijwilligers bij de start/finish. Hij/Zij zal met alle plezier snel je inschrijving regelen