Het aftellen is nu echt begonnen! Aanstaande zondag (13 september), wordt om 10:00 uur het startschot gegeven voor de Christa Mensert Memorial Ride! 

Alles is klaar om een geweldige tocht te beleven. Beide routes liggen er prachtig bij. Deelnemers van de 25 km tocht brengen onder andere een kort bezoekje aan de Boterhuispolder. Voor de deelnemers aan de 75 km is er een verzorgingspost halverwege de rit aangeboden door Fietsspeciaalzaak Bikelane Leiden en het klim-sprintje op Christa’s Hill in Zoetermeer!
Zoals altijd worden de deelnemers in de watten gelegd door onze sponsoren en vrijwilligers. Na afloop kun je je prestatie vieren op het kleine feestje bij onze start- en finishlocatie zwembad De Does!

Op zondag 13 september houden we de zesde editie van de Christa Mensert Memorial Ride. De opbrengst van deze fietstocht komt volledig ten goede aan het Instituut Asbestslachtoffers. Er zijn twee afstanden: 25 en 75 kilometer. De tochten starten en eindigen in Leiderdorp en voeren je door het prachtige Groene Hart. Inschrijven voor de tocht kan op de dag zelf bij de inschrijfbalie en tevens startplaats: Zwembad De Does, Amaliaplein 40 in Leiderdorp.

Paco Busteros León (Organisatiecomité):
“Wij zouden het fantastisch vinden om het succes van vorig jaar voort te zetten. Kom – samen met een familielid, vriend(in) of collega – en doe mee aan de fietstocht of als donateur. Maak een verschil met je bijdrage aan het onderzoek . Ik hoop op mooi weer zoals vorig jaar en vooral je te zien op zondag 15 september!

De organisatie, sponsors en ikzelf kijken dan ook uit naar ieders komst en wensen iedereen een goede laatste voorbereiding!”