Dit jaar op zondag 13 september wordt voor de zesde keer de sportieve- én familiefietstocht Christa Mensert Memorial Ride gefietst. Reden genoeg om jou uit te nodigen om aan dit fantastische evenement mee te doen.

Wat is de Christa Mensert Memorial Ride?
De Christa Mensert Memorial Ride is een fietstocht voor iedereen die gezond, sportief en gezellig een rondje wil doen om Leiderdorp (Familietocht van 25 km) en het Groene Hart (Sportieve tocht van 75 km). Onze start en finish is bij Zwembad De Does (Amaliaplein 40) in Leiderdorp. De start van de 75 kilometer is om 10.00 uur, de start van de 25 kilometer is om 10.30 uur. Wij eindigen rond 15.30 uur met een klein feestje.

Vorig jaar een succes
De editie van vorig jaar was een enorm succes vanwege de opkomst (120 deelnemers jong en oud), de schitterende start- en finishlocatie en natuurlijk het schitterende weer. Wij hebben toen een mooi bedrag van € 1950,- mogen overhandigen aan het Instituut Asbestslachtoffers, de opbrengst van vorig jaar. Dankzij onze trouwe sponsors hadden alle deelnemers ook veel extra’s; naast de fantastische organisatie, elke deelnemer kon genieten van bloemen, sportvoeding, water, goodiebags, diverse kortingen en zelfs een GPS fietscomputer werd geloot.

Christa’s Ride is meer dan fietsen!
De Christa Mensert Memorial Ride is natuurlijk een sportevenement dat gezond bewegen promoot, de regio bekender maakt en een steentje bijdraagt aan de strijd tegen longvlieskanker, beter bekend als asbestkanker.
De Christa Mensert Memorial Ride ondersteunt het Instituut Asbestslachtoffers. De gehele opbrengst van de Ride komt hiermee ten goede aan onderzoek en aan steun voor hen die lijden aan deze nog ongeneeslijke ziekte.

Deelnemen, natuurlijk!
Je kunt individueel, als team én je kunt ook als bedrijfsteam deelnemen aan onze mooie tocht op de dag zelf aanmelden bij de inschrijfbalie. Zondag 14 september word je vanaf 9.30 uur ontvangen door een van onze vrijwilligers bij de start/finish in Leiderdorp. Hij/Zij zal je inschrijving met alle plezier snel regelen.
Wil je als bedrijfsteam de Ride fietsen dan zijn er verschillende extra’s bovenop de standaard services per afstand. Neem contact met de organisatie voor meer informatie.

Hebben wij je aandacht?
Daar gaan wij vanuit! Dus nogmaals hierbij de uitnodiging om samen met nog heel veel sportievelingen de Christa Mensert Memorial Ride mee te fietsen en het Instituut Asbestslachtoffers te steunen.

Mocht je nog vragen hebben over de tocht kijk verder op onze  website.

Tot 13 september 2015 aan de start!