Inschrijfgelden

Familietocht 25 km

7/p.p.

Toertocht 75 km

10/p.p.

Bedrijventeams

30/p.p./excl. BTW

INSCHRIJFFORMULIER

Je kan nu voorinschrijven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en je deelname (en donatie) via iDeal te voldoen.
Je startbewijs zal dan klaarliggen bij de start/finish op de dag van de Ride.

Voor BEDRIJVENTEAMS zie onderaan de pagina

Schrijf je online in vóór 7 september en maak kans op een bikefitting geheel verzorgd door Patrick van der Weegen en zijn Bike in Balance.

Soms werkt IDEAL niet op bepaalde browsers. Kom je dit tegen?
Geen probleem! KLIK HIER OP, een nieuw venster opent en daarin kan je alsnog je inschrijving en donatie voldoen. Alvast bedankt voor je inschrijving!

Je kan ook op de dag zelf aanmelden bij de balie

Zondag 9 september word je vanaf 11.15 uur ontvangen door een van onze vrijwilligers bij de start/finishdorp aan de nieuwe IJs- en skeelerbaan in Leiderdorp. Hij/zij zal je inschrijving met alle plezier snel regelen. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 25 of 75 kilometer. De start van de 75 kilometer is om 12.00 uur, de start van de 25 kilometer is om 12.10 uur.

Bedrijventeams

Schrijft u zich in met een bedrijventeam, dan zijn er verschillende extra’s bovenop de standaard services per afstand. Uw team wordt ontvangen met koffie, thee en gebak door een van onze stewards. Er wordt als aandenken een mooie teamfoto gemaakt. De teams starten in het voorste startvak.

 

Voor bedrijventeams geldt een minimum aantal van 5 deelnemers. Binnen één bedrijventeam mag aan meerdere afstanden worden deelgenomen.
Heeft u vragen over bedrijventeam deelname, stuur dan een mail naar: inschrijving@christamensertride.nl.

Fiets je mee met de Ride om een verschil te maken voor asbestslachtoffers?

MEER OVER ASBESTSLACHTOFFERS

SPONSORS