PERSBERICHT

Christa’s Ride aanstaande zondag

Het aftellen is nu echt begonnen! Aanstaande zondag (10 september), wordt om 10:00 uur het startschot gegeven voor de achtste Christa Mensert Memorial Ride!

Alles is klaar om een geweldige tocht te beleven. Beide routes liggen er prachtig bij. Deelnemers van de 25 km. tocht worden onderweg getrakteerd op appeltaart bij het officiële rustpunt bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom. Voor de deelnemers aan de 75 km is er een verzorgingspost halverwege de rit aangeboden door Fietsspeciaalzaak Bikelane Leiden en het klim-sprintje op Christa’s Hill in Zoetermeer wordt gefotografeerd door Reinoud van Leeuwen Fotografie!

Zoals altijd worden de deelnemers in de watten gelegd door onze sponsoren en vrijwilligers. Na afloop kun je je prestatie vieren op het kleine feestje bij onze nieuwe start- en finishlocatie! Daar ontvang je de Ride’s goodiebag vol leuks van onder andre Sportcity Leiderdorp, Sport 2000 Leiderdorp, Sportfondsen Leiderdorp, Ranzijn tuin en dier Leiderdorp en Tequila Design | Graphic Translators & Image Makers.

De tochten starten en eindigen in Leiderdorp en voeren je door het prachtige Groene Hart. Inschrijven voor de tocht kan op de website van de Ride of op de dag zelf bij de inschrijfbalie en tevens startplaats: Vereniging IJssport Leiderdorp!

De Christa’s Ride ondersteunt het Instituut Asbestslactoffers. De gehele opbrengst van de Ride komt ten goede aan onderzoek en aan steun voor hen die lijden aan longvlieskanker.

Paco Busteros León (Organisatiecomité): 

“Wij zijn erg benieuwd hoe leuk de deelnemers de nieuwe startlocatie gaan vinden. Door de groei elk jaar zijn wij verhuisd naar nog een grotere en betere accommodatie. Kom – samen met een familielid, vriend(in) of collega – en doe mee aan de fietstocht of als donateur. Maak een verschil met je bijdrage aan het onderzoek  . Ik hoop op mooi weer zoals vorig jaar en vooral je te zien op zondag 10 september!

De organisatie, sponsors en ikzelf kijken dan ook uit naar ieders komst en wensen iedereen een goede laatste voorbereiding!”

Dagprogramma

09.15 – 10.00 uur Ontvangst deelnemers
10.00 uur Overhandiging cheque aan het Instituut Asbestslactoffers.
10.05 uur Start 75 km Toertocht
10.10 uur Start 25 km Familietocht
12.00 – 15.30 uur Terugkomst deelnemers

Met warme groet,
Paco Busteros León | Organisatiecomité