Het nieuws is el al uit, de Christa Mensert Memorial Ride of,zoals jullie lieve mensen haar liekozend noemen, de Christa’s Ride gaat haar 10e en laatste editie organiseren op zondag 8 semptember 2019.
Paco Busteros LeΓ³n: “Er zijn drie aspecten die er voor gezorgd hebben dat ik stop met het organiseren van de Ride in haar huidige vorm, een, de opvolging. Het is mij niet gelukt om iemand te vinden die naast mij de draad wil oppakken… Zelfs de helft van de uren die ik erin steek zijn er nog steeds heel veel, dat kan je eigenlijk niet van iemand vragen. Daarnaast is het heel ingewikkeld om een eigen zaak te combineren met de organisatie van zo’n grote evenement. Ik kan het niet meer verantwoorden, noch naar mijn bedrijf noch naar mijn gezin. Derde en laatste is dat ik steevast na de Ride ziek word, de inspanning en het leven er naar toe zorgen dat ik dagen na de Ride instort, dat zet je aan het denken.”
Daarom een oproep aan alle oude deelnemers:
Kom allen en neem mee al je (fiets)vrienden mee voor de laatste Ride!
Laat ons allen samen vieren dat wij 10 jaar geweldige tochten met alle goeds samen hebben gefietst en dat wij nog steeds aan Christa denken en dat wij superbelangrijk vinden dat longvlieskanker (asbestkanker) er niet meer mag zijn.
Kom allen! Tot dan!