Beste deelnemer/vriend van de Ride,

Weet je nog toen je meedeed aan de Christa’s Ride? Hoe leuk vond je het, super toch?

Nou, het is weer zo ver! In 2015 gaat de Ride weer gereden worden, nog leuker, nog beter en nóg gezelliger!

Op zondag 13 september wordt voor de zesde keer de sportieve- én familiefietstocht Christa’s Ride gefietst. Reden genoeg om jou uit te nodigen om aan dit fantastische evenement mee te doen.

Christa’s Ride is een fietstocht voor iedereen die gezond, sportief en gezellig een rondje wil doen om Leiderdorp (Familietocht van 25 km) en het Groene Hart (Sportieve tocht van 75 km). Onze start en finish is bij Zwembad De Does (Amaliaplein 40) in Leiderdorp. De start van de 75 kilometer is om 10.00 uur, de start van de 25 kilometer is om 10.30 uur. Wij eindigen rond 15.30 uur met een klein feestje.

Dit jaar weer met officiële start, koffie en appeltaart, verzorgingspost, goodie-bag en een klein feestje na afloop. Wat je ook kunt verwachten; een heuse start- en finishboog van Sport 2000 Leiderdorp, verloting van wielerclinics door Bike Control, leuke verrassingen van ondermeer Bikelane, Sportcity en Ranzijn.

Zoals je weet gaat de opbrengst van de Ride naar het Instituut Asbestslachtoffers. Door jouw deelname help je rechtstreeks mee aan het onderzoek naar de genezing van de zeer dodelijke ziekte longvlieskanker.

Mocht je nog vragen hebben over de tocht of het goede doel kijk verder op onze  website.